ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Вслухаючись у шепіт сторінок


Фон

 

Вслухаючись у шепіт сторінок

До Всесвітнього Дня книги і авторського права, який з 1995 року відзначається 23 квітня, відділ обслуговування користувачів підготував книжкову виставку «Вслухаючись у шепіт сторінок».

Перлиною виставки є книга Ярослава Ісаєвича «Українське книговидання: витоки, розвиток, проблеми». У книзі йдеться про першопочатки інформаційних революцій, висвітлюється роль раннього книговидання і друкарства у контексті культурного життя України.

Не менш цікаве - арт-видання Людмили Цуріки «Історія дитячої книги зі стародавніх часів до сьогодення». Для дитини книжка – це іграшка, яка має навчати, залучати, захоплювати і, крім цього, бути красивою. Найкраще всі ці функції виконує дитяча ілюстрована книга.

Також на виставці представлені книги Миколи Тимошика “Книга для автора, редактора, видавця” та “Історія видавничої справи”, Василя Сави “Основи техніки творення книги”, Миколи Низового “Вступ до книгознавства”, які досконало розкривають історію видавничої справи. Адже книга – одне з найбільших чудес, створених людиною. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє. Людина, яка любить читати, – щаслива. Бо навколо неї багато розумних, добрих і вірних друзів. І ці друзі – книги. Тож будемо читати завжди.

Запрошуємо до перегляду книжкової виставки, яка працюватиме до 3 травня 2018 р.

Галина Руденко,
бібліотекар відділу обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Вслухаючись у шепіт сторінок
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054