ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Теплі зустрічі: дозвілля і навчання


Фон

 

Теплі зустрічі: дозвілля і навчання

 

3-го грудня бібліотекарі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського долучилися до заходу учбово-виробничого підприємства УТОС, присвяченого Міжнародному дню інвалідів. Провідний фахівець відділу абонемента Марина Стрельнікова провела огляд аудіокниг сучасних українських письменників, підвела підсумки спільної роботи бібліотеки та учбово-виробничого підприємства УТОС за рік. Адже протягом 2018 року для членів УТОСу в рамках роботи Майданчика «ІнтерСвіт» для людей з вадами зору було проведено цілу низку заходів. Серед них: тренінги, прослуховування аудіокниг, заняття на тренажерах для поліпшення зору, консультації, літературні зустрічі, тематичні бесіди, майстер-класи, голосні читання…

Утосівцям запам’яталася літературна зустріч «Всім серцем любіть Україну» до 120-річчя з дня народження Володимира Сосюри. Під час заходу звучали вірші відомого українського поета, також запрошені «подорожували» сторінками його біографії.

Незвичайною і корисною була зустріч «Очима серця», яка відбулася 13 листопада з нагоди Міжнародного дня сліпих. Користувачка нашої бібліотеки, член УТОСу Оксана Андрієнко провела майстер-клас «Золота рибка своїми руками» для молоді з вадами слуху - вихованців спеціалізованої школи №3. Бібліотекарі поставили за мету довести, що для життя, втілення мрій, розкриття творчих здібностей інвалідність - не перешкода!

На згадку про зустріч Марина Павлівна подарувала добірку аудіокниг, які поповнять фонд бібліотеки УТОСу, а також диск із сюжетами спільних заходів бібліотеки та УТОСу.

Наталія Білаш,
завідуюча відділом абонемента








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Теплі зустрічі: дозвілля і навчання
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054