ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Єврофест-2018


Фон

 

Єврофест-2018

19 травня у Ковалівському парку відпочинку відбулося масштабне святкування Дня Європи, яке традиційно супроводжується грандіозним фестивалем, – Єврофест-2018. Понад 50 шкільних євроклубів та творчих колективів з усієї області представляли культуру, історію та звичаї різних європейських країн.

Центр європейської інформації, що діє при ОУНБ ім. Д. Чижевського, також став активним учасником фестивалю. Традиційно локація ЦЄІ стала складовою маршруту євроквесту, учасники якого мали нагоду перевірити свої знання про Європу та ЄС, одержуючи наліпки за правильне виконання завдань. Приємно зазначити, що після завершення офіційної частини квесту, деякі учасники та учасниці підходили пограти у вікторину просто заради перевірки власної ерудиції, що свідчить про високу вмотивованість знати більше про європейську історію та культуру.

Усі, хто бачить майбутнє України нерозривно пов’язане з європейськими цінностями, залишали сліди своїх долоньок підтримки на символічній «євроквітці», а також мали нагоду дізнатися більше про ЄС із літератури, експонованої на інформаційному стенді.

А поки дорослі цікавилися європейським майбутнім України та перевіряли себе на ерудицію, наймолодші гості свята мали можливість розмалювати найвідоміші куточки європейських країн.

Юлія Ярова,
бібліотекар відділу
обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Єврофест-2018
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054