ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Зустріч з фотомитцями


Фон

 

Зустріч з фотомитцями

У четвер, 19 квітня о 16.15 у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім.Д.І.Чижевського в рамках проекту ФОТОМІСТ галереї «Єлисаветград» відбудеться зустріч з творчими людьми - фотомитцями Валерієм Болтушиним (фотоклуб «Нарва», Естонія) та Ейженією Фреймане (фотоклуб «Рига», Латвія). Розмова стосуватиметься питань, які цікавлять усіх: особистий почерк, внутрішня етика фотографа та перегляд портфоліо.

Це яскрава подія квітня!

Захід відбудеться у відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.Чижевського за адресою: м.Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід - вільний.

Довідка:

Латвійський фотоклуб «Рига» заснували в 1962 році студенти факультету фотожурналістики Народного Університету Риги. Першим керівником був кінооператор Вілніс Фолкманіс. Фотоклуб «Рига» брав участь у виставках на всіх континентах Землі, в тому числі в Антарктиді. З 1995 року президентом фотоклубу є Ейженія Фреймане.

Фотоклуб «Нарва» (Естонія) веде свою історію з осені 1979 року. Спочатку це фактично був фотогурток під керівництвом Ірини Ківімяе, відомого фотомайстра та фотожурналіста. В 1989 році керівником фотоклубу став Валерій Болтушин.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Зустріч з фотомитцями
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054