ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкриття виставки «Hobby time бібліотекарів Кіровоградщини»


Фон

 

Відкриття виставки «Hobby time бібліотекарів Кіровоградщини»

 

25 вересня 2018 року о 14.00 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбудеться відкриття виставки «Hobby time бібліотекарів Кіровоградщини». Це перша виставка в нашому закладі працівників бібліотек міста Кропивницького та області, яка приурочена до Всеукраїнського дня бібліотек.

На виставці представлено понад 200 робіт, виконаних в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва: картини вишиті бісером, стрічками та хрестиком, картини з мушель, обереги, м’які іграшки, різноманітні прикраси, топіарії, незвичні для нашого ока картини, виконані в техніці «кінусайга», які ще іноді називають «печворком без голки», прикраси виконані в техніці «уічольських мотивів». А також в експозиції можна побачити олійні картини, колекції, збірки поезій тощо.

Як бачимо, світ захоплень учасників виставки різноманітний і різнобарвний. Автори робіт – це насамперед жінки. Красиві, розумні, креативні та обдаровані. Улюблене заняття, захоплення для себе - це частина життя, реалізація творчих здібностей не в стінах бібліотеки.

Експозиція вражає й заворожує. Бібліотекарі своїми “золотими” руками створюють справжні шедеври мистецтва, адже будь-яке хобі дає людині можливість знайти для себе маленький всесвіт, в якому їй буде комфортно. Щасливий той, хто присвячує своє дозвілля улюбленому заняттю, яке дозволяє не нудьгувати, розвиватися і самовиражатися. Захоплення робить життя людини яскравішим, цікавішим і налаштовує на позитив.

Отже, запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку та отримати естетичне задоволення.

Вхід – вільний.

Експозиція діятиме протягом місяця у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 24.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкриття виставки «Hobby time бібліотекарів Кіровоградщини»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054