ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкрилася унікальна виставка “Hobby-time бібліотекарів Кіровоградщини”


Фон

 

Відкрилася унікальна виставка
“Hobby-time бібліотекарів Кіровоградщини”

25 вересня 2018 року у відділі документів із економічних, технічних та природничих наук відбулося відкриття унікальної виставки “Hobby-time бібліотекарів Кіровоградщини”. Це перша масштабна виставка в бібліотеці і приурочена вона до Всеукраїнського дня бібліотек.

Захід відкрили учні музичної школи № 1 ім. Г. Нейгауза, які виконали пісні про Україну та подарували святковий настрій присутнім.

Яке ж захоплення у бібліотекарів Кіровоградщини, чим вони полюбляють займатися у свій вільний час? На виставці представлено понад 200 робіт 40 авторів, виконаних в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва: портрет Т. Шевченка, картини релігійної тематики, квіти, вишиті бісером; картини “Букети з мушель”, театральна маска, витинанки, топіарії з природних та синтетичних матеріалів, м’які іграшки, різноманітні прикраси; незвичні для нашого ока картини, виконані в техніці “кінусайга”, які ще називають “печворком без голки”; прикраси, створені в техніці “уічольських мотивів” (Уічолі — індіанський народ, що проживає в західній і центральній Мексиці, нащадки ацтеків). Також в експозиції можна побачити картини, написані олійними фарбами “Париж”, “Захід сонця”, колекції, збірки поезій Антоніни Корінь, Наталії Ситник.

До організації виставки долучилося багато працівників бібліотек, як обласного центру, так і районів. На відкритті виставки свої роботи представляли автори: Тетяна Швець, яка подарувала власну вишиту картину організаторам виставки (Світловодська районна бібліотека), Наталія Борзенко (обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка), Наталія Пряжнікова (бібліотека ЦДПУ ім. В. Винниченка), Аліса Абгарян (ОУНБ ім. Д. І Чижевського), Світлана Ушакова (ОУНБ ім. Д. Чижевського).

Світ захоплень учасників виставки різноманітний і різнобарвний. Експозиція вражає й заворожує. Бібліотекарі своїми “золотими” руками створюють справжні шедеври мистецтва.

Тож, шановні користувачі бібліотеки та жителі міста, відвідайте виставку та отримайте естетичне задоволення.

Вхід – вільний.

Експозиція діятиме протягом місяця у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 24.

Наталія Івахнюк,
бібліотекар І категорії відділу документів із економічних,
технічних та природничих наук.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкрилася унікальна виставка “Hobby-time бібліотекарів Кіровоградщини”
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054