ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Інноватика сучасної освіти


Фон

 

Інноватика сучасної освіти

 

13 березня у відділі обслуговування користувачів відбулася презентація книжкової виставки “Інноватика сучасної освіти” для представників районного методичного об'єднання вчителів-філологів.

Експоновані на виставці видання розкривають методику розв'язання проблем з проектування шкільних систем розвитку освіти, організацію діяльності педагогічних колективів та впровадження інноваційних систем і технологій у навчально-виховний процес загальноосвітнього навчального закладу, розкривають зміст сучасної української школи - школи майбутнього.

Перлиною виставки є книга Кена Робінсона та Лу Ароніка “Школа майбутнього. Революція у вашій школі, що назавжди змінить освіту”. Автор закликає змінити застарілу систему освіти й пропонує концепцію, яка спирається на індивідуальний підхід до учня, використовує всі сучасні професійні ресурси, щоб зацікавити дітей у навчанні.

Не менш цікавою є монографія П.Кононенка “Українська освіта у світовому часопросторі”. Матеріалом послужили багаторічні дослідження стану, проблем та перспектив генезису мови й освіти в Україні, в Австралії, Канаді, інших країн, де діють українознавчі центри та школи і де є вагомий різноманітний досвід.

Більше про загальні засади педагогічної інноватики та інноваційної діяльності педагога можна дізнатись з книги Ілони Дичківської “Інноваційні педагогічні технології”. Книга допоможе тим педагогам, хто хоче запровадити нестандартні методи навчання та виховання.

Також на виставці експонується серія книг “Бібліотека “Шкільного світу”. Класному керівнику”, яка розкриває такі напрямки як учнівське самоврядування, методика проведення виховної години, батьківських зборів, організація роботи в цілому та ін.

Книжкова виставка допоможе вчителям та батькам розпізнати справжнє покликання своїх дітей.

Виставка експонуватиметься протягом місяця.

Зацікавлених запрошуємо до перегляду.

Галина Руденко,
бібліотекар відділу обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Інноватика сучасної освіти
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054