ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Подарунки з країни духів, ельфів і див


Фон

 

Подарунки з країни духів, ельфів і див

«Прийшов Січень-Новорічень, приніс торбу мальовану…» - так розпочинається дитячий віршик Дмитра Чередниченка. Дійсно, щороку січень приносить в кожен дім багато подарунків, сюрпризів, радощів, теплих зустрічей…

Одна з таких чарівних зустрічей відбулася 2 січня 2018 року в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського. До бібліотеки завітали діти з особливими потребами, їхні батьки – члени Кіровоградської обласної громадської організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері» та гості з Молодіжної Християнської Асоціації Ісландії.

Настoятель храму препoдoбнoгo Максима Спoвідника Oлександрійськoї Єпархії Євгеній Жабкoвський розповів присутнім про цю дивовижну країну. Адже в Ісландії живуть духи, ельфи і дива. Молодіжна Християнська Асоціація Ісландії вже не вперше передала дитячі подарунки, які були зібрані для хлопчиків та дівчаток України від щирого серця. Нагадаємо, що на подібні новорічно-різдвяні зустрічі в бібліотеці гості з Ісландії, починаючи з 2011 року, приїздили чотири рази.

На цьогорічну зустріч отець Євгеній приніс прапор Ісландії і розповів дітям про те, що символізує кожен колір на прапорі. Виявляється, що синій колір означає – океан (оскільки Ісландія - острівна держава), червоний – гейзери ( в цій країні найбільша концентрація гейзерів у світі), а білий – лід («Ісландія» дослівно перекладається як «крижана країна» або «країна льоду»).

Діти отримали разом з подарунками радість, любов та веселий настрій. Натомість гостям малеча подарувала ялинкові прикраси, які виготовила власноруч під час майстер-класу.

Гамір, декламування новорічних віршів, святкові ялинки, усміхнені обличчя зробили зустріч незабутньою.

Наталія Білаш,
завідуюча відділом абонемента








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Подарунки з країни духів, ельфів і див
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054