ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 10 листопада – відкриття виставки Тетяни Ковальової «Калейдоскоп моєї творчості»


Фон

 

10 листопада – відкриття виставки Тетяни Ковальової
«Калейдоскоп моєї творчості»

10 листопада о 14:00 у відділі краєзнавства відбудеться відкриття персональної виставки Тетяни Ковальової. Автор представить роботи, виконані в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва: вишивка художньою гладдю, хрестом, шовковими стрічками, бісером та вишивка на принтах, є роботи, в яких органічно поєдналися декілька технік.

Пані Тетяна є членом клубу Народних ремесел «Ниточка». Свої поробки майстриня презентувала на фестивалі театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти» на хуторі «Надія», на міському фестивалі в місті Гола Пристань, на Параді вишиванок міста Кропивницького. Вона активна учасниця творчих виставок, які проводяться в бібліотеці ім.Д.І.Чижевського, в художньому музеї, районному Будинку культури. В 2008 та 2014 роках брала участь в тематичних телевізійних передачах. Кожна робота, яку ви побачите на виставці, сповнена енергією її автора, а відвідувачі знайдуть тут натхнення для створення власних шедеврів.

Запрошуємо мешканців та гостей міста познайомитися з творчістю Тетяни Ковальової, поринути у світ краси та творчості.

Експозиція діятиме протягом місяця у відділі краєзнавства обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І. Чижевського.

Вхід – вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

10 листопада – відкриття виставки Тетяни Ковальової «Калейдоскоп моєї творчості»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054