ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «КОД УСПІХУ» Публічна лекція від №1 Бестселер Автора Дональда Аллена


Фон

 

«КОД УСПІХУ»
Публічна лекція від
№1 Бестселер Автора
Дональда Аллена

02.06.2018, о 14:00, вперше в історії Кропивницького ви зможете дізнатися головні секрети успіху таких видатних людей як Стів Джобс, Ілон Маск, Білл Гейтс, Дональд Трамп, та інших, на публічній лекції, що пройде в ІРЦ «Вікно в Америку» обласної бібліотеки ім. Д.І. Чижевського.

Головні Принципи Успіху в
Житті та Бізнесі – Універсальні…
Але Не Все Так Просто, Як Здається!

Дональд Аллен, ведучий тренінгу та автор двадцяти одного бестселеру в категорії Бізнес та Інвестування на Amazon.com, переконався в цьому на власному досвіді.

Всього кілька років тому містер Аллен був майже банкрут…

Він все мріяв про золоті гори, що обіцяють всі ці «бізнес-гуру» в Інтернеті. Він купував курс за курсом. Вкладав останні гроші в свої бізнес-проекти он-лайн, але успіх все не приходив.

Це було доки він не звернувся до першоджерел.

Дональд почав самостійно ретельно досліджувати життя та бізнес по-справжньому видатних людей - мільярдерів, зірок шоу-бізнесу, політиків, письменників, спортсменів тощо.

Так він дізнався те, що замовчують «ГОРЕ-гуру» та рідко пишуть в мейнстрім книжках. І він поділився своїми знахідками у знаменитій серії №1-бестселерів…

КОД УСПІХУ:
12 Головних Принципів Успіху в Житті та Бізнесі Білла Гейтса, Стіва Джобса, Воррена Баффетта, Тоні Роббінса, Арнольда Шварценеггера, Ілона Маска, та інших Титанів Цього Світу

Так називається тренінг, що проведе містер Аллен 2-го червня, о 14:00, в бібліотеці ім. Д.І. Чижевського, в рамках благодійного туру містами України.

У вас є унікальний шанс повчитись у експерта міжнародного рівня абсолютно безкоштовно.

Отримати безкоштовне запрошення можливо після реєстрації на офіційному сайті:

http://richnationonline.com

Після реєстрації ви отримаєте персональний лінк, що зможете використовувати, щоб запрошувати друзів і таким чином збільшити свої шанси на виграш квитка.

Розіграш запрошень відбудеться за кілька днів до події за допомогою сервісу random.org.

Безкоштовна реєстрація:

http://www.richnationonline.com

 


Дональд Аллен - бестселер автор, підприємець, філантроп.

Втомившись від недомовок популярних «бізнес-гуру», Дональд почав самостійно ретельно досліджувати життя та бізнес по-справжньому видатних людей - мільярдерів, зірок шоу-бізнесу, політиків, письменників, спортсменів...

Так він дізнався про що мовчать «горе-гуру» та рідко пишуть в мейнстрім книжках. Він поділився своїми знахідками з усім світом у знаменитій серії №1-бестселерів.









Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«КОД УСПІХУ» Публічна лекція від №1 Бестселер Автора Дональда Аллена
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054