ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація серії словників-довідників зі спортивного туризму та активної рекреації Олександра Колотухи


Фон

 

Презентація серії словників-довідників зі спортивного туризму та
активної рекреації Олександра Колотухи

 

21 березня о 15.00 у відділі краєзнавства відбудеться презентація серії словників-довідників зі спортивного туризму та активної рекреації доктора географічних наук, завідувача кафедри менеджмента, економіки, права та туризму Льотної академії Національного авіаційного університету, методиста комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» Олександра Васильовича Колотухи.

Серія складається з трьох словників. У словниках викладено тлумачення основних термінів та понять, що використовуються у теорії та практиці спортивного туризму та активної рекреації. Видання включають понад 2500 термінів та понад 2000 статей з географії спортивного туризму та активної рекреації, туризмології, систематизації спортивного туризму, активної рекреації й туристсько-спортивної практики.

Дослідження буде корисним для науковців, широкого загалу фахівців з туризму, керівників туристсько-краєзнавчих об’єднань учнівської та студентської молоді, студентів туризмознавчих та географічних спеціальностей, краєзнавців, туристів-спортсменів.

Презентація відбудеться у відділі краєзнавства (ІІІ поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24

Запрошуємо до участі.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація серії словників-довідників зі спортивного туризму та активної рекреації Олександра Колотухи
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054