ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Котяче свято в бібліотеці


Фон

 

Котяче свято в бібліотеці

 

27 лютого о 12:30 запрошуємо до Орхуського ценру екологічної інформації всіх любителів пухнастих, вусатих муркотливих, лагідних або норовливих та дуже розумних котиків для того, щоб дружньою компанією яскраво відсвяткувати “котяче свято”. Люди настільки обожнюють цих пухнастих створінь, що запровадили свято на їх честь – Всесвітній день котів, який відзначається 1 березня.

В рамках свята відбудуться такі заходи: відкриття виставки виробів ручної роботи майстринь обласної громадської організації ”Єлисаветградський узвіз” «Такі різні коти», знайомство з фотосвітлинами “Мій пухнастий друг” та книжковою виставкою “Киці з книжкової полиці”. Відвідувачі також матимуть можливість позмагатися у цікавій, веселій вікторині на кращого котознавця та отримати невеличкі смаколики.

Свято відбудеться в Орхуському ценрі екологічної інформації ( ІІ поверх, відділ документів з економічних, технічних та природничих наук) обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Котяче свято в бібліотеці
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054