ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Всесвітній день котів


Фон

 

Всесвітній день котів

 

27 лютого працівники відділу документів з економічних, технічних та природничих наук запросили усіх, хто любить котів, щоб дружньою компанією яскраво відсвяткувати “котяче свято”. І оскільки коти вже давно займають важливе місце не тільки в житті людей, а й у мистецтві, майстрині обласної громадської організації ”Єлисаветградський узвіз” м. Кропивницького запропонували відвідувачам свята ознайомитися з неповторними виробами ручної роботи “Такі різні коти”.

Учасниками заходу стали і дорослі, і маленькі любителі котів - учні загальноосвітньої школи № 14.

У веселій ігровій формі, відбулася зацікавлена бесіда про значення котів в житті людей, про цікаві факти, пов’язанні з історією цих пухнастих домашніх тварин. Під час презентації-вікторини гості ознайомилися з найпопулярнішими породами котів.

Також цікаво та з веселими коментарями пройшли перегляди виставки фото-світлин “Мій пухнастий друг” та книжкової виставки “Киці з книжкової полиці”.

Головною метою заходу було сформувати в присутніх переконання про необхідність захисту тварин, що живуть поруч з нами, виховання шанобливого ставлення до навколишньої природи, а також ознайомити учасників заходу з найрізноманітнішими видами декоративно-ужиткового мистецтва.

Гості свята та працівники відділу азартно та весело провели разом цю годину.

Юлія Олейніченко,
бібліотекар відділу документів
з економічних, технічних
та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Всесвітній день котів
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054