ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Творчості художника-графіка Володимира Кирянова присвячується


Фон

 

Творчості художника-графіка Володимира Кирянова присвячується

15 грудня у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д.І. Чижевсько відкрили виставку графічних робіт члена Національної спілки художників України Володимира Кир’янова та презентували альбом-каталог його кращих творів “Реальність нереального”.

Учасники заходу - поціновувачі образотворчого мистецтва, знані художники, рідні та друзі автора, мали можливість ознайомитися з роботами одного з кращих українських графіків, чиї твори експонуються у багатьох музеях України, зберігаються у приватних зібраннях колекціонерів світу.

Багато теплих слів на адресу Володимира Кирянова прозвучало від художників Андрія Хвороста та Федора Лагна, поета Віктора Шила, краєзнавця Федора Шепеля, журналістки Ольги Кизименко.

Керівник видавництва “Імекс-ЛТД” Тамара Саміляк розповіла, як готувався до друку альбом-каталог “Реальність нереального”.

Усі, хто завітав у цей день до відділу мистецтв, мали можливість доторкнутися до дивовижної творчості талановитого художника-земляка Володимира Кирянова, отримати альбом-каталог “Реальність нереального”.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Творчості художника-графіка Володимира Кирянова присвячується
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054