ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Зверніть увагу на книгу Насім Ніколас Талеб «Чорний лебідь. Про (не)ймовірне у реальному житті»


Фон

 

Зверніть увагу на книгу
Насім Ніколас Талеб
«Чорний лебідь. Про (не)ймовірне у реальному житті»

Мозок людини - дивовижний і надскладний механізм, який здатен проаналізувати, пояснити та розтлумачити будь-які феномени нашого життя, але жоден найгеніальніший мозок не зможе осмислити непередбачуваність. Спробуйте пригадати, скільки подій у Вашому житті були несподіваними для Вас та мали вагомий вплив на подальше життя. Ці події – Ваші Чорні лебеді, які зустрічаються на шляху кожної людини, в різних сферах життя.

В наш стрімкий час середовище, що нас оточує, багате на несподіванки. Чорні лебеді частіше з’являються як в житті окремих особистостей, так і цілих держав.

Загадку Чорного лебедя Насім Талеб спробував розкрити перед читачами, використовуючи напрацювання та поняття з таких галузей наук як: філософія, математика, психологія, менеджмент. Автор книги на власному прикладі та на прикладах історичних подій розкриває і пояснює винятковість Чорних лебедів, оскільки ці події ніхто не очікує і спрогнозувати їх появу неможливо. Не потрібно боятися Чорних лебедів, бо вони дають можливість найбільш впевненим та сміливим людям проявити себе і піднятися на вищий рівень в житті.

Книга підштовхує читача до думки, що потрібно вивчати незвичайні, рідкісні події, а головне - зрозуміти для себе цінність невідомого.

Якщо Вас зацікавила ця книга, запрошуємо до відділу документів з економічних, технічних та природничих наук.

Юлія Олейніченко,
бібліотекар відділу документів
з економічних, технічних та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Зверніть увагу на книгу Насім Ніколас Талеб «Чорний лебідь. Про (не)ймовірне у реальному житті»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054