ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Завітай на КіноСпеку, або «Бібліотечне надвечір’я» запрошує на сучасне кіно


Фон

 

Завітай на КіноСпеку,
або «Бібліотечне надвечір’я» запрошує на сучасне кіно

Увага, з 2 червня 2018 року на прибудинковому бібліотечному майданчику розпочинає роботу відкрита дозвіллєва вулична акція «Бібліотечне надвечір’я». Кожної суботи, протягом літа, з 18.00 до 21.00 на вас чекають дивовижні зустрічі з книгою, творчі майстер-класи, і кожної суботи – кінопокази в актовій залі.

На початку літа буде дуже спекотно, адже свою роботу відновлює “Артхаус Клуб” в ОУНБ ім. Д.І.Чижевського. Діяльність клубу в рамках проекту Артхаус трафік спрямована на підвищення іміджу мистецтва кіно шляхом некомерційних показів та обговорення фільмів після перегляду. Блок червневих стрічок напрочуд відрізняється своєю наповненістю байпіками - біографічними фактами та творчими здобутками відомих персон сучасного мистецтва. Права на покази фільмів надано компанією “Артхаус Трафік”.

2 червня о 18.00 запрошуємо на показ фільму «Люм’єри / Lumiere» (Країна: Франція, 2016, Хронометраж: 90 хв., Жанр: кіноскарб, Режисер: Луї та Огюст Люм’єри, Тьєрі Фремо). Коротко про фільм: у 1895 році брати Люм'єри створили перший у світі фільм, винайшли кінематограф i познайомили глядачів з мистецтвом кіно. Всесвітньо відомі шедеври або дотепер невідомі скарби – ця добірка відреставрованих стрічок пропонує подорож до витоків кіно. Фільм супроводжується коментарями одного з найбільших фанів кіно всіх часів – директора Каннського кінофестивалю Тьєррі Фремо. Разом з ним класика кіно перетворюється на сучасну комедію, яка потішить малих та дорослих глядачів. Вимикайте світло, кінопригода починається.

Вхід на фільм – вільний.

Чекаємо на вас за адресою: м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Завітай на КіноСпеку, або «Бібліотечне надвечір’я» запрошує на сучасне кіно
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054