ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відзначення Міжнародного тижня медіаграмотності в Інтернет-центрі


Фон

 

Відзначення Міжнародного тижня медіаграмотності в Інтернет-центрі

З 22 до 24 жовтня 2018 року, в рамках відзначення Міжнародного тижня медіаграмотності, в Інтернет-центрі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського викладачі музичних шкіл міста навчалися визначати елементи маніпуляції та пропаганди в засобах масової інформації. Велися активні дискусії про те, як розпізнати «фейкові новини» та виявити істину в першоджерелах.

Цікавим також стало заняття з безпеки в Інтернеті, на якому вчителі ознайомились з правовими, психологічними та технічними аспектами безпечної роботи в мережі. Учасники взяли активну участь в обговоренні проблеми сьогодення «Що діти роблять в Інтернеті», «Соціальна мережа – друг чи недруг?» та як захиститися від негативних наслідків.

25 та 26 жовтня до проведення Тижня медіаграмотності долучилися медичні працівники Державної установи «Територіальне медичне об'єднання МВС України по Кіровоградській області». Учасники проходять навчання щодо безпечного використання ресурсів Інтернет. Мова йде про такі поняття як кібербулінг, кібергрумінг, фішинг та інші види шахрайства в мережі.

Галина Нікітіна,
завідувач Інтернет-центру








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відзначення Міжнародного тижня медіаграмотності в Інтернет-центрі
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054