ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон В очікуванні Дня Незалежності


Фон

 

В очікуванні Дня Незалежності

 

22 серпня на прибудинковому майданчику ОУНБ ім. Д. І. Чижевського для користувачів бібліотеки, містян та гостей міста пройшла вулична акція «І оживе добра слава, слава України». Програму, адресовану як дорослим, так і дітям, підготували бібліотекарі відділу обслуговування користувачів, які вирішили у такий спосіб створити атмосферу очікування найважливішого державного свята.

Нагадати про те, що попереду не тільки черговий вихідний, а й важливий історичний день, допоміг освітній блок, що включав книжкову виставку «І оживе добра слава, слава України», локацію «Контрольна з української» та вікторину, взявши участь у якій можна було перевірити свої знання з історії та культури нашої держави.

Розважально-патріотична програма включала локації для найменших – із розмальовками та малюнком на асфальті, а також боді-арт на патріотичну тематику, що привабив як маленьких учасників акції, так і дорослих.

Свої творчі здібності і зізнання у любові до України всі охочі виражали власноруч, виготовляючи наліпки та синьо-жовтих метеликів.

Юлія Ярова,
бібліотекар відділу обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

В очікуванні Дня Незалежності
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054