ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Права людини: діалог держави та суспільства


Фон

 

Права людини: діалог держави та суспільства

Цикл тематичних заходів з такою назвою, приурочений до Дня прав людини, пройшов у відділі обслуговування користувачів. Більше півсотні учасників цих заходів мали можливість дізнатися про важливі дати, що привертають увагу до проблем прав людини, обговорити питання захисту своїх прав перед загрозами у повсякденному житті.

Родзинкою циклу став перегляд та обговорення документального кіно про права людини із каталогу DOCU/КЛУБу бібліотеки. Стрічки «Готель 22» та «Ґабріель повідомляє з Чемпіонату світу» найповніше розкривають тему взаємин урядів та державної політики різних країн світу з громадянами цих країн. Дискусії серед глядачів підняли проблеми в сюжетах обох стрічок – і про ночівлю безхатьків в автобусі Кремнієвої Долини («Готель 22»), і про знесення будівель у бідних кварталах Бразилії заради матчів ФІФА («Ґабріель повідомляє з Чемпіонату світу»). Адже як би далеко не знаходилися мешканці України від мешканців Бразилії та США, захист особистих прав стосується кожного.

Після заходів усі охочі мали змогу обрати улюблені світлини із представлених на конкурсі «Моя родина без насильства» і проголосувати за них. Конкурс проводиться Департаментом соціального захисту Кіровоградської обласної державної адміністрації. За світлини можна проголосувати у відділі обслуговування користувачів.

Юлія Ярова,
відділ обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Права людини: діалог держави та суспільства
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054