ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Осіннє рандеву» - 2018


Фон

 

«Осіннє рандеву» - 2018

 

Ось уже 15 років поспіль осінь збирає юних шахістів на своєрідне побачення – ігри юних гравців міста Кропивницького, які традиційно відбуваються під час шкільних канікул. Нинішній турнір присвячений визволенню України від нацистських загарбників.

Тож, за традицією, 27 і 28 жовтня у відділі обслуговування користувачів відбулася дружня зустріч гравців шахового клубу «Чатуранга», головним тренером якого є Анатолій Іванович Ільяшенко, та клубу «Гамбіт», котрий очолює Георгій Георгійович Дубівка.

В спортивних змаганнях взяли участь вісім команд юних шахістів. Всі вони були об’єднані в дві групи. До однієї належали зовсім маленькі гравці, які перебувають у клубах лише один рік. Іншу складали юні шахісти двох-трьох років навчання.

Це була шляхетна зустріч справжнього шахового дитячого бомонду, гаряча боротьба інтелектів. Незважаючи на свій юний вік, шахісти показали високу майстерність гри. Серед маленьких переможців у віці до 8 років І місце посів Кирило Приходько (1 клас), ІІ – Євген Титов (3 кл), ІІІ – Євген Колісніченко (4 клас). У групі старших гравців першість завоювали Михайло Плаксій та Кирило Дуднік, на другому місці – Лев Заніздра і Максим Попович, третє належить Кирилові Черних та Андрій Чаловському.

Слід зазначити, що такі турніри забезпечують ефективно організоване інтелектуальне дозвілля, сприяють заохоченню юного покоління до шляхетних інтелектуальних ігор, сприяють гармонійному розвитку здорової особистості.

Наталія Чуприна, бібліотекар відділу обслуговування користувачів.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Осіннє рандеву» - 2018
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054