ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Бо ти на землі - людина…»


Фон

 

«Бо ти на землі - людина…»

28 вересня 2018 року відзначається 100-річчя від дня народження видатного педагога сучасності, вченого, громадського діяча Василя Олександровича Сухомлинського.

Великий педагог був справжнім знавцем і дослідником психології людини, він глибоко розумів душу дитини, її переживання, почуття, прагнення і сподівання, досконало знав психологію взаємин батьків і дітей.

Він був переконаний у тому, що успіху у вихованні поколінь можна досягти тільки спільними зусиллями сім’ї, школи і громадськості. Сім’я – то святий вузол, сім’я – то святиня людського духу, сім’я – то найбільша вихователька підростаючих поколінь.

25 вересня у відділі обслуговування користувачів відбулося інтерактивне заняття «Бо ти на землі – людина», присвячене творчості великого українця, славетного педагога, мислителя і дитячого письменника Василя Сухомлинського. Під час заходу учні ознайомилися з життям і творчістю Василя Олександровича, в ігровій формі дізналися про риси характеру, які він вважав найголовнішими для людини, а також переглянули книжкову виставку творів письменника, що діє у відділі.

«Виховуй у собі людину – ось, що головне. Інженером можна стати за п’ять років, вчитися на людину потрібно все життя», - головна настанова Вчителя з великої літери, що стала девізом інтерактивного заняття. Учасники заходу зрозуміли, що усі твори видатного педагога пройняті безмежною вірою в людину, щедрість і благородство її душі, невичерпне багатство інтелектуальних і моральних сил.

Ірина Рєзнік,
завідуюча відділом обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Бо ти на землі - людина…»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054