ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Вільний час – цікаво і креативно!»


Фон

 

«Вільний час – цікаво і креативно!»

Відмінний настрій і позитивні враження кропивничанам та гостям міста 2 червня 2018 року подарували бібліотекарі обласної бібліотеки ім. Д.Чижевського. «Бібліотечне надвечір’я» гостинно приймало всіх охочих провести свій вільний час цікаво і креативно. Творча група бібліотекарів у рамках відкритої вуличної акції першої червневої суботи підготувала низку різноманітних майстер-класів, газетні та журнальні новинки, організувала цікаве ігрове дозвілля.

Оригінальний майстер-клас з японського мистецтва «Фурошикі» подарував нові ідеї для оформлення подарунків і складання сумок з тканини. А малечі прийшлося до душі оздоблення власноруч виготовленої вітальної листівки у техніці квілінг.

Дивовижні речі від майстринь Ірини Поляруш, Наталії Янчукової, Валентини Орловської та Наталії Кулик викликали приємні і теплі емоції як у дорослих, так і маленьких відвідувачів бібліомайданчика.

Особливу увагу привертала ігрова зона, де можна було спробувати свої сили у грі «Ферма», позмагатися у шахах, шашках та настільній грі «Футбол».

Отож, запрошуємо щосуботи, з 18.00 до 21.00 кропивничан та гостей міста відвідати акцію і провести суботній вечір, прикрасивши своє дозвілля приємним спілкуванням з добрими друзями.

Приходьте до нас родинами, з друзями та знайомими, тут кожен знайде собі заняття для душі!

Вхід - вільний.

Адреса: м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24.

Наталя Андрійченко,
завідуюча інформаційно-бібліографічним відділом








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Вільний час – цікаво і креативно!»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054