ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Стандарти - сучасний знак якості


Фон

 

Стандарти - сучасний знак якості

 

25 січня у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук розпочинає роботу книжкова виставка “Стандарти - сучасний знак якості”.

На виставці представлена література з питань стандартизації та сертифікації якості товарів та послуг, управління якістю продукції, розкрита тема гармонізації стандартів у галузях народного господарства України щодо їх відповідності європейським та світовим.

В сучасному світі стандарти існують у динамічному середовищі. Оновлення продукції та технологій, технологічні прориви та руйнація традиційних меж галузей, занепад одних сфер діяльності та стрімке зростання нових - це загальна риса сучасних розвинених економік.

Актуальність теми полягає у тому, що Україна активно інтегрується у світову економіку, розширює співробітництво з СОТ. В умовах розвитку міжнародної торгівлі і співпраці держав в інших сферах діяльності, успіх окремих підприємств та галузей економіки повністю залежить від того, наскільки їх продукція або послуги відповідають стандартам якості. Тому проблема забезпечення та підвищення якості продукції актуальна для всіх країн і підприємств.

Вирішення проблеми можливе тільки та основі стандартизації. Стандарти дозволяють регламентувати вимоги до якості продукції, ефективно вирішувати проблеми спеціалізації, визначати найбільш раціональні способи виробництва, управляти якістю.

Представлені на виставці матеріали будуть корисними не тільки спеціалістам з технічного регулювання та управління якістю продукції, а й широкому колу читачів, які цікавляться питаннями контролю за якістю продукції, процесів та послуг.

Виставка діятиме протягом місяця. Запрошуємо до перегляду.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Стандарти - сучасний знак якості
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054