ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Вітаємо Станіслава Янчукова!


Фон

 

Вітаємо Станіслава Янчукова!

 

15 червня в рамках Краєзнавчих студій відбулася зустріч з краєзнавцем, журналістом, головним редактором Центрально-Українського видавництва — Станіславом Миколайовичем Янчуковим.

Вперше краєзнавець розповів про дитячі враження і про свою родину: батька та матір. Життєвий шлях активного юнака, який ще в часи навчання зустрічався з хормейстером Семеном Дорогим, актором та режисером Костянтином Параконьєвим, дружив з Валерієм Юр`євим та Леонідом Народовим — про все це розповів ювіляр.

Дружні привітання прозвучали від давніх друзів: Валерія Корнійця, Юхима Моргуліса, Олександра Березана. Урочисто привітати Станіслава Миколайовича прийшли директор Державного архіву Кіровоградської області Олег Бабенко, директор літературного музею ім. Карпенка-Карого Катерина Лісняк, заступник директора обласного краєзнавчого музею Тамара Григор`єва. До привітань долучилися колеги по видавничій справі — Світлана Чудна і Тамара Саміляк. Багато добрих слів, віршів та жартівливих побажань прозвучали під час зустрічі. Бібліотекарі ОУНБ ім. Д.І.Чижевського долучаються до всіх поздоровлень та вітають вірного друга бібліотеки пана Станіслава з Днем народження.

Тетяна Колєчкіна,
завідуюча відділом краєзнавства








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Вітаємо Станіслава Янчукова!
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2018 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054