ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Мистецький печворк від Людмили Кривенко


Фон

 

Мистецький печворк від Людмили Кривенко

26 жовтня 2019 року у відділі мистецтв відбулася презентація виставки робіт знаної майстрині мистецького печворку Людмили Кривенко. З бібліотекою її поєднує багаторічна дружба та співпраця. Усі десять персональних виставок експонувалися у головній книгозбірні області і завжди ставали знаковою подією в культурному житті нашого міста.

Рік, що йде до завершення, для Людмили Іванівни був насичений творчими здобутками: виставкою у галереї міста Олександрії, лауреатством обласної премії у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка.

Нова виставка “ART-MIХ від Людмили Кривенко” – своєрідний підсумок у творчій біографії майстрині.

Цього разу на персональній виставці представлено 34 роботи, які виконані у техніках живописного і графічного печворку: арт-квілту, крейзі, клаптикового шитва, художнього стебкування. В експозиції також експонуються декоративні панно, ковдри для дітей, традиційні ляльки-мотанки, сумки, обереги. Людмила Іванівна – справжній художник, що малює не фарбами, а тканиною. Її роботи насичені сонцем, теплом, любов'ю до життя та навколишнього світу.

На відкриття виставки до бібліотеки завітали друзі та шанувальники непересічного таланту пані Людмили. Багато теплих слів прозвучало на її адресу.

Завідувачка відділу мистецтв та модератор презентації Світлана Ушакова порівняла виставку майстрині з “концертом Великого Маестро”, підкресливши, що її любов до життя, бачення краси пробиваються крізь усі негаразди сьогодення.

Серед тих, хто побажав Людмилі Іванівні творчої наснаги та нових шедеврів печворку, були знані журналісти Валентина Бажан та Олена Нікітіна, представник Кіровоградської ОДА Вікторія Куликова, музейники Анатолій Кімнатний та Павло Рибалко, майстриня декоративного мистецтва Наталія Нижникова.

А Людмила Іванівна, подякувавши всім, порадила завжди звертати увагу на красу навколишнього світу та любити життя в усіх його проявах.

Завершальним акордом презентації став приємний для присутніх розіграш подарунків, серед яких були ляльки-мотанки, сумки, гаманці та картина “Лаванда”.

Катерина Лісняк,
відділ мистецтв








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Мистецький печворк від Людмили Кривенко
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua