ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон День сміху у відділі мистецтв


Фон

 

День сміху у відділі мистецтв

Володимир Поліщук презентував власні збірки “Дурна голова рогам
спокою не дає” та “Весільний генерал — майор міліції”

1 квітня 2019 року у відділі мистецтв відбулася презентація нових книг Володимира Поліщука “Дурна голова рогам спокою не дає” та “Весільний генерал — майор міліції”.

Цього разу знаний журналіст і краєзнавець представив гумористичну грань своєї творчості. Цей літературний жанр він почав опановувати ще наприкінці 1970-х років. Його гуморески та сатиричні мініатюри друкувалися в “Літературній Україні”, “Литературной газете”, в журналах “Вітчизна”, “Україна”, “Перець”, “Крокодил”.

Завідуюча відділом мистецтв Світлани Ушакова представила автора книг і зачитала вибрані цитати з міліцейських протоколів, які викликали сміх нісенітницею подання.

Володимир Поліщук поділився спогадами про початок своєї літературної діяльності та про те, як збирав матеріали для гумористичних збірок.

Розповів курйозні та смішні історії, які сталися з ним та його колегами під час служби в органах внутрішніх справ.

На презентацію завітали колишні колеги та друзі Володимира Поліщука — ветерани МВС: полковник Сергій Нєвєсьолов, підполковник Леонід Бобров, старшина Василь Плетень, молоді інспектори патрульної поліції відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Кіровоградській області Ольга Варіченко та Вікторія Грінченко, які теж оповіли кумедні історії з власного досвіду роботи на лінії.

Заключним акордом заходу стало ознайомлення з добіркою гумористичних листовних карток із серій: “Десять заповідей молодим дівчатам” та “Десять заповідей неодруженим парубкам” з колекції філокартиста Юрія Тютюшкіна.

Катерина Лісняк, відділ мистецтв








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

День сміху у відділі мистецтв
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054