ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 8 травня відбулася інформаційна година «День пам’яті, надії та примирення»


Фон

 

8 травня відбулася інформаційна година
«День пам’яті, надії та примирення»

Друга світова війна… Страшна трагедія ХХ століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині в Україні. Воїни-переможці – зразок героїзму, стійкості, мужності – билися за кожний клаптик рідної землі, вистояли і перемогли. Для України ціна тієї перемоги жахлива – мільйони людських життів.

8 травня 2019 року з нагоди відзначення Дня Пам'яті та примирення, 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у відділі обслуговування користувачів проведено інформаційну годину «День пам’яті, надії та примирення» з учнівською молоддю гімназії ім. Т.Г.Шевченка. Науковий співробітник обласного краєзнавчого музею відділу історії Андрій Миколайович Пропадущий познайомив школярів зі сторінками історії періоду Другої світової війни, розповів про роки окупації в Україні, про героїчні подвиги наших дідів та прадідів.

На завершення заходу працівники відділу представили учням нові тематичні видання на книжковій виставці «Пам’ятайте! Крізь віки, крізь роки – пам'ятайте!».

Головною метою заходу є вшанування безсмертної пам’яті ветеранів війни та виховання у зростаючого покоління поваги до захисників нашої Батьківщини.

Ірина Перетятько,
провідний бібліотекар
відділу обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

8 травня відбулася інформаційна година «День пам’яті, надії та примирення»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054