ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Місія Герди» Ольги Юхименко-Могильди


Фон

 

«Місія Герди» Ольги Юхименко-Могильди

5 грудня у відділі обслуговування користувачів відбулася презентація збірки поезій молодої поетеси Ольги Юхименко-Могильди «Місія Герди».

На презентації Ольга розповіла про своє дитинство, про перші спроби писати вірші. Для гостей поезію декламувала авторка та її учениці, які прийшли привітати свою вчительку. Родзинкою заходу була демонстрація відеовіршів, яку підготувала поетеса.

<

Поетичне слово містить у собі якусь незриму, непомітну і водночас велику силу. Воно народжується не на Землі, а десь у височині блакитного неба. Кожен вірш — це сповідь авторки про якийсь незабутній епізод з її життя.

Із привітальним словом виступила Антоніна Царук - українська письменниця, авторка численних збірок, член Кіровоградської обласної організації НСПУ, яка є редактором збірки «Місія Герди».

<

Вітали Ольгу з такою визначною подією колеги, вчителі школи, де навчалася майбутня поетеса, а також рідні та друзі.

Хто хотів мати збірку у домашній бібліотечці, на презентації міг її придбати з автографом. Такий подарунок отримали і працівники відділу обслуговування користувачів. Тепер усі бажаючі можуть знайти збірочки Ольги Юхименко-Могильди «Місія Герди» та «Ілюзія польоту» на наших поличках.

Поезія молодої поетеси пронизана любов’ю, теплом, вона відкрита, душевна і щира, вона зворушує серця, нікого не залишаючи байдужим.

Ірина Рєзнік,
завідуюча відділом обслуговування користувачів,
фото Тетяни Ященко








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Місія Герди» Ольги Юхименко-Могильди
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua