ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Галопом по Європах


Фон

 

Галопом по Європах

У квесті з такою назвою взяли участь вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості 7 травня у Центрі європейської інформації. Юні дослідники і дослідниці майстерно увійшли в ролі «нишпорок», «картографів», «кур’єра», «оракула», «ерудитів» та «дешифрувальників».

Завдання квесту пов’язані з інформацією про країни Європейського Союзу й орієнтовані на гравців від 12-15 років. Та навіть дорослим викладачкам, які уболівали за своїх вихованців і час-від-часу намагалися їм підказувати, було цікаво взяти участь у грі.

Зрештою, злагоджена співпраця команд дозволила фінішувати із результатом 30 хвилин 14 секунд. Цей час є точкою відліку для наступних команд, що наважаться кинути виклик власній кмітливості й ерудованості та вирушити у подорож «Галопом по Європах».

Отриманий під час квесту запал гравці використали у вікторинах сайту Euroquiz, презентація якого відбулася після гри. Ресурс виявився новим для аудиторії та неабияк зацікавив, тож незабаром очікуємо на шквал нових рекордів і повідомлень про євро-ерудитів із Кропивницького.

Юлія Ярова,
бібліотекарка І категорії
відділу обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Галопом по Європах
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054