ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Зустріч з краєзнавцем, лауреатом обласної премії ім. В. Ястребова Оленою Класовою «Слідами легенд нашого міста»


Фон

 

Зустріч з краєзнавцем, лауреатом обласної премії ім. В. Ястребова Оленою Класовою «Слідами легенд нашого міста»

11 грудня о 11.00 у відділі краєзнавства відбудеться зустріч з краєзнавцем, лауреатом обласної премії ім.В.Ястребова Оленою Класовою «Слідами легенд нашого міста».

Наше місто багате на легенди, міфи та оригінальні оповідки. Знаменита земляна фортеця, вулиці та будинки, парки та храми, археологічні знахідки приховують від нас чимало таємниць минулої доби. Події минулого настільки розмиті та багатозначні, що виникає великий простір для бурхливої уяви. Звідси випливають різноманітні версії щодо тієї чи іншої події. Писемні джерела та історія висвітлюють одні сторони минулого, народна пам’ять -- інші. В цьому і особливість таємничого переплетіння, що оповило Кропивницький невидимим вузлом міфів та легенд багатьох поколінь. Про деякі таємниці нашого міста та їх історичну реальність розповість берегиня народної мудрості, краєзнавець Олена Класова, яка збирала і записувала старовинні міські легенди Кропивницького у відомих краєзнавців та довгожителів нашого міста.

Зустріч відбудеться у відділі краєзнавства (ІІІ поверх) обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Зустріч з краєзнавцем, лауреатом обласної премії ім. В. Ястребова Оленою Класовою «Слідами легенд нашого міста»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054