ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкриття персональної виставки авторської ляльки «Тканини і фантазія» Наталії Кравченко


Фон

 

Відкриття персональної виставки авторської ляльки «Тканини і фантазія»
Наталії Кравченко

 

12 лютого 2019 року у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського відбулося відкриття персональної виставки авторської ляльки «Тканини і фантазія» Наталії Кравченко.

Вже вчетверте майстриня дарує нам можливість насолоджуватись дивовижним авторським підходом, ансамблем стилю та витонченості неповторних образів ляльок, які створені в техніці тряпієнс.

На виставці представлено 40 робіт. Це образи українок, казкових персонажів, ляльки, що уособлюють пори року, ляльки в костюмах часів Марії-Антуанетти 18 сторіччя та ін.

Пані Наталія провела екскурсію виставкою для гостей заходу. Вона розповіла про своє захоплення виготовленням ляльок, таємниці техніки, в якій створені роботи, зупинилася на декількох персонажах.

Майстриню привітали з відкриттям виставки її рідні, відвідувачі виставки, жителі міста – поціновувачі таланту Наталії Вікторівни.

Відвідувачів виставки очікував сюрприз – дефіле дитячого театру мод «Ольга» під керівництвом Тетяни Шишацької. Маленькі моделі в образах ляльок представили колекцію одягу «Із скрині», авторка - юна дизайнерка Катерина Куделя.

Аліна Осокіна,
заввідділом документів з економічних,
технічних та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкриття персональної виставки авторської ляльки «Тканини і фантазія» Наталії Кравченко
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054