ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Освітні можливості програм ЄС в Україні


Фон

 

Освітні можливості програм ЄС в Україні

 

29 березня у Кропивницькому відбулося кілька зустрічей з делегацією Представництва ЄС в Україні у рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Ми не могли їх оминути, і тепер ділимося з вами корисними можливостями для вашого особистого розвитку та діяльності ваших організацій.

Під час зустрічі «Співпраця між Україною та ЄС: освітні програми, проекти та інформаційні ресурси ЄС (2019)», що пройшла в Кіровоградській обласній державній адміністрації, учасник делегації Станіслав Корольков, менеджер інформаційної кампанії «Будуємо Європу в Україні» Представництва ЄС в Україні, презентував наступні освітні програми і можливості:

  • ERASMUS+
    ЕРАЗМУС+ – це програма Європейського Союзу на період 2014-2020 рр., що підтримує проекти співпраці, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту. Разом з понад 150 країнами світу, Україна є однією з країн-партнерів (Programme Countries) Програми Еразмус+.
  • EU4YOUTH
    Волонтерство, навчальні програми, проведення конференцій, діалогів з питань реформ для молоді;
  • Програма Дії Марії Склодовської-Кюрі
    Є частиною програми «Горизонт-2020». Підтримка дослідників на всіх стадіях кар’єри, підвищення ступенів, дослідницька діяльність;
  • Жан Моне
    Програма для внз
  • Euraxess
    Ініціатива для розвитку наукової кар’єри і мобільності науковців у межах Європи
  • EU Study Days (Єврошколи)
    Для студентів та випускників, які закінчили школи не раніше, ніж три роки тому. Учні Єврошколи вивчають політологію, економіку, фінанси, міжнародні відносини, філософію, філологію, культурологію, історію та інші дисципліни, що проходять в різних містах України. На сьогодні є 1300 випускників Єврошколи. Подати заявку для вступу у Єврошколу можна через фейсбук-спільноту. Найголовніше, на що варто звернути увагу, – мотиваційний лист, у якому вкажіть вашу мету і досвід;
  • e-TWINNING
    це навчальна програма Європейської Комісії, започаткована в 2005 р. з метою розвитку співпраці європейських шкіл. Вчителі та учні, зареєстровані в мережі eTwinning, отримують можливість реалізації спільних проектів з іншими європейськими школами.

Всі програми та проекти є безкоштовними для громадян України. Наразі на території держави реалізовується близько 300 галузевих проектів ЄС. Тож обирайте, яка вам до вподоби, і користуйтеся можливістю.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Освітні можливості програм ЄС в Україні
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054