ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкриття XVI Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA


Фон

 

Відкриття XVI Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA

 

18 листопада у відділі обслуговування користувачів відбувся прем’єрний показ у рамках XVI Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Першою глядачі переглянули стрічку «БУЛЕР» (США, режисер Лі Гірш - лауреат нагород фестивалю Санденс та «Еммі»). Фільм показує приголомшливу статистику в глобальному масштабі, пропонуючи інтимний, безстрашний погляд на те, як булінг вплинув на життя дітей та їхніх сімей. У стрічці задокументовані реакції вчителів та адміністраторів на агресивну поведінку учнів. Батьки відіграють ключову роль у підтримці своїх дітей, захищаючи модель поведінки діяча, а не спостерігача, навчають і дають приклад емпатії у сім’ї.

Вже одинадцятий рік поспіль ОУНБ ім.Д.І.Чижевського разом з партнерами - правозахисною ГО «Територія успіху» та ГО «Флора» - проводять покази фільмів у Кропивницькому. Головною темою цьогорічного Docudays UA є цифрові технології - у сенсі великих можливостей та великих ризиків, які вони розкривають перед людиною. Через запитання «Дозволити програмі змінити вашу свідомість?» фестиваль розмірковує над тим, як змінюється наше повсякдення, звички та способи комунікації з появою цифрових технологій, які нові можливості вони відкривають для дослідження реальності та які загрози, пов’язані з контролем та інформаційною безпекою, криються в цифровій мережі. Програма «МЕРЕЖА» – своєрідний скриншот віртуального сьогодення.

Тож запрошуємо прихильників якісних документальних фільмів на покази з 18 по 22 листопада о 14:00 до відділу обслуговування користувачів.

З програмою показів можна ознайомитися на сторінці бібліотеки на сайті та в соціальній мережі фейсбук.

Наталія Газель,
бібліотекар відділу обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкриття XVI Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua