ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбулася презентація серії туристських словників та монографії «Ресурсно-туристський потенціал Кіровоградської області»


Фон

 

Відбулася презентація серії туристських словників та монографії «Ресурсно-туристський потенціал Кіровоградської області»

8 жовтня 2019 року у відділі краєзнавства відбулася презентація серії туристських словників та монографії «Ресурсно-туристський потенціал Кіровоградської області».

Автори видань: Олександр Васильович Колотуха – д.г.н., доцент, завідувач кафедри менеджменту, економіки, права та туризму Льотної академії Національного авіаційного університету, методист комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді»;

Віктор Анатолійович Соколовський - старший викладач кафедри менеджменту, економіки та туризму Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету.

У монографії йдеться про географічні особливості Кіровоградської області, зокрема оцінено ресурсно-туристський потенціал та рекреаційно-туристські ресурси області – природні, соціально-економічні, культурно-історичні. Виконано рекреаційно-туристське районування Кіровоградської області. Автори визначили туристсько-краєзнавчі можливості області для здійснення пішохідних туристських походів та походів з інших видів туризму.

В серії туристських словників викладено тлумачення основних термінів та понять, що використовуються у теорії та практиці спортивного туризму та активної рекреації. Видання включають в себе терміни та статті з географії спортивного туризму та активної рекреації й туристсько-спортивної практики.

Під час презентації перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Петрович Коваленко зазначив, що розвиток рекреаційної галузі в Кіровоградській області потребує дослідження та пошуку нових територій, придатних для відпочинку, організації оздоровлення і відпочинку за новими нетрадиційними схемами.

Подія пройшла в атмосфері щирості та відкритості.

Тетяна Колєчкіна, завідувачка відділу краєзнавства








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відбулася презентація серії туристських словників та монографії «Ресурсно-туристський потенціал Кіровоградської області»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua