ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “На хвилі творчості”


Фон

 

“На хвилі творчості”

 

25 жовтня 2019 року у відділі мистецтв відбулося відкриття виставки “На хвилі творчості”.

В експозиції представлені дипломні роботи випускників кафедри образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка 2019 року.

Кафедру образотворчого мистецтва та дизайну на сьогодні представляють: професор, доктор педагогічних наук Леонід Бабенко; доценти: кандидат педагогічних наук Т.Стрітьєвич, кандидат мистецтвознавства О.Кириченко, кандидат педагогічних наук Л.Гарбузенко, кандидат педагогічних наук Т.Фурсикова, кандидат педагогічних наук О.Пунгіна; старші викладачі: кандидат педагогічних наук Ю.Малежик, Л.Кулініч, В.Давидов; викладачі: О.Дереновська, А.Петренко, Л.Гусєва. Усі члени кафедри постійно здійснюють керівництво творчими проектами та випускними роботами студентів.

Дисципліни, які студенти опановували в процесі навчання, дали можливість проявити себе в художньо-творчій діяльності, виявити власний творчий потенціал і втілити задуми в життя. Кераміка, гарячий батик, реалістичний та декоративний живопис молодих митців дивує, радує і одночасно розкриває багату палітру образотворчого мистецтва.

Завідувачка відділу мистецтв та модератор заходу Світлана Ушакова привітала запрошених з відкриттям виставки та підкреслила особливості виставок у бібліотеці, де мистецтво підходить впритул до глядача. Наголосила на тому, що саме виставки дипломників дають можливість виявити молодих талановитих митців.

Тетяна Стрітьєвич запропонувала студентам перших-других курсів уважно придивитися до робіт, які представлені на виставці, і рівнятися на них.

Любов Гусєва подякувала бібліотеці ім. Д.І. Чижевського за активну співпрацю з мистецьким факультетом, за популяризацію творчості молодих художників.

Захід завершився інтерактивним спілкуванням випускників зі студентами кафедри образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Виставка “На хвилі творчості” демонструє високий рівень підготовки випускників, володіння професійними знаннями й уміннями. Роботи, представлені в експозиції, створені ніби на одному диханні, на одній хвилі – хвилі творчості.

Катерина Лісняк,
відділ мистецтв








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

“На хвилі творчості”
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua