ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкриття фотовиставки «Позитивний настрій»


Фон

 

Відкриття фотовиставки «Позитивний настрій»

 

24 січня 2019 року о 15.00 в Орхуському центрі екологічної інформації (відділ документів з економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д.І.Чижевського) відбудеться відкриття 13-ї персональної фотовиставки Глєба Цуканова "Позитивний настрій".

Молодий фотограф представить жителям та гостям обласного центру близько 40 світлин, створених за період літніх канікул 2018 року.

Експозиція демонструє враження юного фотомитця від літніх подорожей родини у Вірменію, Ізраїль, Данію та Норвегію. Роботи різнопланові: люди та їхні емоції, натюрморти, архітектурні і пейзажні фотозамальовки, цікаві моменти з життя тварин.

Про автора: Глєбу Цуканову 12 років, він учень 7-го класу обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв). Займається фотографуванням з 7-ми років. Найвідоміші виставки: "Відкриваючи Україну", "Грузія очами дитини", "Літо крутіше інтернету", "Безвіз" та інші.

Глєб - неодноразовий учасник виставок "Погляд", "Планета очима дитини", тричі брав участь у міжнародному фотоконкурсі газети "День", представляв Україну на міжнародному семінарі в м. Каунас (Литва) та на міжнародній фотовиставці в м. Нарва (Естонія).

Запрошуємо гостей та відвідувачів на відкриття та перегляд фотовиставки, яка діятиме протягом місяця.

Вхід - вільний.

Наталія Калашнікова,
бібліотекар відділу документів
з економічних, технічних та природничих наук








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкриття фотовиставки «Позитивний настрій»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054