ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «НЕБО МАЙДАНУ»


Фон

 

«НЕБО МАЙДАНУ»

(до Дня Героїв Небесної Сотні)

20 лютого 2019 року о 14.00 у залі гуманітарних наук відбудеться загальноміський захід: музично-літературний реквієм «Небо Майдану», присвячений героїці Революції Гідності і Дню Героїв Небесної Сотні.

На захід запрошені учасники Майдану, відомі місцеві поети і барди. В програмі – мистецькі виступи учнів загальноосвітніх шкіл міста. Музично –літературний реквієм має на меті вшанування учасників Майдану, увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні та виховання юних патріотів як справжніх захисників нашої Вітчизни.

В рамках заходу буде представлена міні-виставка робіт вихованців історико-технічного стендового моделювання Станції юних техніків та тематична книжкова виставка бібліотеки «Небесна Сотня у вирій полетіла».

Організатори – комунальний заклад «Станція юних техніків Кіровоградської міської ради», міський координаційний сектор національно-патріотичного виховання дітей і молоді та комунальний заклад «Обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.І.Чижевського» – запрошують учнівську молодь та педагогічних працівників закладів освіти міста на захід, який відбудеться в обласній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«НЕБО МАЙДАНУ»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054