ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація роману Ольги Полевіної «Вінок сонетів»


Фон

 

Презентація роману Ольги Полевіної «Вінок сонетів»

18 грудня о 14.00 у відділі краєзнавства відбудеться презентація нового роману Ольги Полевіної, написаного у співавторстві з Олександром Архангельським «Вінок сонетів».

Твір опублікований у 2018-2019 рр. у 3-х номерах альманаху «Степ». Роман про любов і не тільки: у ньому прочитується наше місто, описаний великий період часу – від 60-х років XX ст. до наших днів. Тут є й трагедія, і водевіль, і віртуальний роман, і реальне його втілення. Багато сторінок присвячено літературі та літераторам, музиці та музикантам. Юним читачам будуть цікаві епізоди про дитячі та студентські роки героїв, зрілим – про переплетіння їхніх доль. Тканина письма легка, у стилі інших романів О.Полевіної. Тільки в цьому творі звучать два голоси – жіночий і чоловічий, героя і героїні, через що виклад набуває стереоскопічності. Роман перефразовує форму вінка сонетів у прозі, і це цікава знахідка авторів: назви 14 розділів складаються в сонет, кожен рядок якого є їхнім заголовком.

Запрошуємо на зустріч, яка відбудеться у відділі краєзнавства (ІІІ поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація роману Ольги Полевіної «Вінок сонетів»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054