ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбулася зустріч із Віктором Шишкіним – автором книги “Чому я був проти?”


Фон

 

Відбулася зустріч із Віктором Шишкіним –
автором книги “Чому я був проти?”

 

18 червня 2019 року в обласній бібліотеці ім. Д.Чижевского відбулась зустріч з правознавцем Віктором Шишкіним - автором книги "Чому я був проти?" Темою зустрічі стала новітня історія України очима екссудді Конституційного суду.

Віктор Іванович - перший Генеральний прокурор незалежної України (1991-1993), заступник Голови Конституційної комісії України (1991–1993), котрий отримав звання Залуженого юриста України за розробку Конституції, народний депутат України перших трьох скликань, член Вищої ради юстиції (1996-2003), суддею Конституційного Суду України (2006 ?2015).

А ще Віктор Шишкін - великий патріот України, людина, яка завжди говорить правду, яка не вміє пристосовуватись, активно допомагає захисникам України і це не афішує.

Зустріч-презентація переросла в теплу розмову між гостями заходу та автором книги. Понад дві години Віктор Іванович говорив про події, які мали місце у громадському житті нашої країни, через оприлюднення правових актів, до створення яких він був причетний, про необхідність згуртованості нації в боротьбі з колабораціоністами, корупціонерами, в боротьбі за незалежність України.

Модератором зустрічі виступав Юрій Павлович Бондарчук - науковий керівник секції історії, кандидат історичних наук, доцент кафедри економічної теорії та права Центральноукраїнського національного технічного університету.

Сподіваємось на подальші зустрічі з відомим правником і просто цікавою особистістю – Віктором Івановичем Шишкіним.

Наталія Зеленська, завідувачка відділу рідкісних і цінних видань








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відбулася зустріч із Віктором Шишкіним – автором книги “Чому я був проти?”
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054