ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Пам'яті краєзнавця Вадима Смотренка


Фон

 

Пам'яті краєзнавця Вадима Смотренка

27 червня 2019 року відійшов у вічність Вадим Васильович Смотренко - поет, педагог, краєзнавець, і просто добра та порядна людина. Багаторічна дружба та плідна співпраця поєднувала Вадима Васильовича з обласною бібліотекою ім. Д.І.Чижевського. У відділах головної книгозбірні області відбулося безліч заходів, у яких брав участь знаний дослідник старожитностей: презентації власних книг - поетичної збірки “Не мысля гордый свет забавить... ” та дослідження “Металевий декор міста: ковальське мистецтво Єлисаветграда”, зустрічі зі шкільною та студентською молоддю, активна участь у просвітницькому проекті “Голоси з війни”.

Вадим Васильович був живою легендою, одним із кращих знавців та дослідників маловідомих сторінок історії нашого міста. Він був чудовим екскурсоводом, проводив захоплюючі екскурсії вулицями Кропивницького.

Адміністрація та колектив обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І.Чижевського висловлює співчуття рідним і близьким Вадима Васильовича Смотренка у зв’язку з його передчасною смертю. Будемо пам'ятати цю світлу людину.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Пам'яті краєзнавця Вадима Смотренка
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua