ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Імунізація – наш спільний захист


Фон

 

Імунізація – наш спільний захист

23 квітня 2019 року о 13.30 у відділі документів з питань медицини та охорони здоров’я в рамках Європейського тижня імунізації відбудеться круглий стіл за участі лікаря-імунолога обласної лікарні Анатолія Морозка (розповість про Синдром хронічної втоми) та лікаря-епідеміолога обласного лабораторного центру МОЗ України Надії Дьяченко (представить повідомлення «Імунопрофілактика — єдиний перевірений засіб запобігання епідеміям»).

Імунізація (за визначенням Всесвітньої організації охорони здоров'я) – це процес, завдяки якому людина набуває імунітет, або стає несприйнятливою до інфекційних захворювань. Вона дозволяє щорічно запобігати від 2 до 3 мільйонів випадків смерті. Імунізація захищає людей від таких хвороб як дифтерія, кір, коклюш, пневмонія, поліомієліт, краснуха та правець, грип, менінгіт і рак.

Імунізація є невід'ємним правом людини на здорове і повноцінне життя та найефективнішою зброєю у подоланні інфекційних хвороб. Успішність імунопрофілактики підтверджується відсутністю випадків захворювань.

Запрошуємо дізнатися більше про повноцінну імунізацію та сучасні медичні підходи. Подбайте про власне здоров’я і здоров’я рідних.

Вхід – вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Імунізація – наш спільний захист
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054