ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Точка відліку: жінки проти дискримінації


Фон

 

Точка відліку: жінки проти дискримінації

27 лютого о 15.00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться відкриття сезону в DOCU/КЛУБі. Тема першої зустрічі – “Точка відліку: жінки проти дискримінації”, присвячена рекомендаціям ООН щодо дотримання Україною Конвенції про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок.

На зустрічі глядачі матимуть змогу переглянути та обговорити дві короткометражні документальні стрічки про права жінок: “Точка відліку” польського режисера Міхала Щесняка (2014, 25 хв.) та “Нічна відьма” американської авторки Елісон Клеймен (2013, 4 хв).

До, після і між переглядами поговоримо про дискримінацію, вчитимемося захищати свої права на прикладі історій інших людей, ставитимемо собі незручні питання і шукатимемо на них відповіді. Також для глядачів – короткий огляд літератури про права жінок та можливість поспілкуватися з юристами.

Рекомендація за віком: для глядачів і глядачок від 12 років.

Вхід - вільний.

Довідка

DOCU/КЛУБи – мережа постійно діючих кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA у школах, ВНЗ, громадських організаціях, євроклубах, бібліотеках, освітніх установах пенітенціарної системи по всій країні. Головна мета – сприяти формуванню в старшокласників, студентів, молоді України правової свідомості й громадської активності, надаючи правозахисникам, педагогам, громадським лідерам, працівникам пенітенціарної системи медіа-інструменти й методологію для розвитку діалогу та підвищення рівня обізнаності в галузі прав людини. Наразі створено більше 200 кіноклубів.

Юлія Ярова,
бібліотекар І категорії
відділу обслуговування користувачів








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Точка відліку: жінки проти дискримінації
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054