ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Круглий стіл «Туберкульоз: чи можливо його зупинити?»


Фон

 

Круглий стіл «Туберкульоз: чи можливо його зупинити?»

19 березня 2019 року у відділі документів з питань медицини та охорони здоров’я відбувся захід, в якому брали участь лікар-фтизіатр обласного протитуберкульозного диспансеру Алла Щаслива, фахівці Кіровоградської обласної організації «Товариство Червоного Хреста України», студенти Кіровоградського факультету Донецького національного медичного університету, а також співробітники відділу.

Лікар-фтизіатр поінформувала присутніх про стан поширення туберкульозу і його небезпеку, адже через епідемію в Україні інфіковано 70% дорослого населення і єдиний надійний захист – дотримуватися здорового способу життя, мати достатнє харчування, підтримувати імунітет, регулярно проходити профілактичні медичні огляди.

Співробітник відділу Лариса Медведєва презентувала присутнім книжкові виставки «Туберкульоз: чи можливо його зупинити?» та «Медичні хвороби і стани, увічнені в творах мистецтва». Фахівці Кіровоградської обласної організації «Товариство Червоного Хреста України» розповсюдили серед учасників інформаційні тематичні матеріали.

Катерина Ісаєнко,
головний бібліотекар відділу документів з питань медицини та охорони здоров’я








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Круглий стіл «Туберкульоз: чи можливо його зупинити?»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054