ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Весна, поезія, театр»


Фон

 

«Весна, поезія, театр»

…Весна збиває шумовиння у пелюсткове ескімо…
Ліна Костенко

15 квітня 2019 року в учбово-виробничому підприємстві УТОС бібліотекарі провели тематичну зустріч «Весна, поезія, театр», яка об’єднала два весняних свята – День поезії та День театру.

Цікавою та пізнавальною була розповідь про Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького та його корифеїв.

Присутні залюбки взяли участь у вікторині на знання театральної термінології «Театральні ази». Швидко й весело УТОСівці згадували як називається розмова між двома чи декількома персонажами (діалог); що таке перша театральна вистава, перший показ (прем’єра); як називають елемент художнього оформлення сценічного простору (декорація); яку назву має один з головних жанрів драматургії, в якому сюжет будується на смішних, кумедних ситуаціях (комедія)…

Весна асоціюється з теплом, коханням, ніжністю, квітами, поезією. Саме тому під час зустрічі фахівці відділу абонемента декламували вірші однієї з найулюбленіших поетес користувачів бібліотеки – Ліни Костенко, а учасники зустрічі замріяно слухали поезію.

Наталія Білаш,
завідувачка відділу абонемента








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Весна, поезія, театр»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2019 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054