ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкрилися виставки листівок


Фон

 

Відкрилися виставки листівок

12 лютого в Інтернет-центрі відбулась презентація унікальної виставки листівок з приватної колекції Віталія Володимировича Постолатія «50 відтінків жінки». На виставці можна побачити жінку-співачку, швачку, медика та інших трудівниць, а також бабусь у колі люблячих онуків. Чорно-білі фото унікальні своєю здатністю передати щирість почуттів та внутрішнє світло кожної жінки. І неважливо від чого вона світиться, адже головне, що її тепло передається кожному відвідувачу. Оскільки представницю прекрасної статі неможливо уявити без квітів, то ми прикрасили кожну фотографію барвистими листівками.

Передсвятковий настрій відвідувачам подарували студенти музичного коледжу неймовірним концертом, що власне й стало родзинкою заходу.

Згодом дослідник-краєзнавець, лауреат премії В.Ястребова та колекціонер Віталій Володимирович Постолатій представив відвідувачам бібліотеки свою унікальну колекцію поштівок «Cherche la femme» (Шукаю жінку) у відділі рідкісних та цінних видань.

Користувачі мали змогу побачити понад 200 раритетних чорно-білих та кольорових фотографій кінця ХІХ – початку ХХ століття, на яких зображені жінки в аристократичних образах, рідкісні видання поезій ХІХ – початку ХХ ст.: В.Шекспіра, П.Верлена, Т.Шевченка, Є.Гребінки, І.Котляревського та ін.

Експозиції працюють протягом місяця, запрошуємо до перегляду.

Приєднуйтесь до свята краси та жіночності!








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відкрилися виставки листівок
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054