ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Творча осінь Валентина Карпова


Фон

 

Творча осінь Валентина Карпова

В останній день листопада, у відділі краєзнавства обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Дмитра Чижевського, відбулася зустріч з Валентином Карповим – військовим лікарем, офіцером запасу ЗС України, письменником, художником-аматором, громадським діячем, головним отаманом обласної громадської організації «Центральний козацький округ», генерал-полковником козацтва. Валентин Євгенович – член творчого об’єднання «Парус» та Спілки слов’янських письменників України.

Творчий доробок Валентина Карпова – великий і багатогранний. Це понад 30 різнопланових книг, розрахованих на дорослого читача та молодь: «Афіліація і влада» (2007), «Воспитание и самосознание» (2008), «Мораль переходного периода» (2009), «Земляне: мифы и реальность» (2010), «Психология брака» (2011), «В ожидании выстрела Авроры» (2012), «Запрещенная правда: мифы и реальность Третьего рейха» (2013), «Акценти сивої давнини» 1 і 2 том (2014), «В пошуках істини» (2014), «Розірвана Україна» (2015), «Подорож у часі» (2015), «Центр України: читач як свідок» (2016), «Країна знань» в трьох томах (2018-2019), серія із шести книг «Відголоски родинної пам'яті» (2020).

Виставка картин, що представлена у відділі, розкрила ще одну грань талановитої особистості Карпова – його дар як художника. Експозиція складається із 40 робіт. Хоча він не фахівець-художник, а скоріше аматор, але його картини привертають увагу фантастичними сюжетами, кольоровою гамою, аурою добра і світла. В його творах зображується любов до людей, до рідної природи. Деякі з картин мають ознаки декоративного українського розпису.

Під час зустрічі, очільниця творчого об’єднання «Парус» Олена Надутенко вручила Валентину Євгеновичу членський квиток Спілки слов’янських письменників України.

Головний меседж творчості Валентина Карпова – творити добро для людей.

Запрошуємо на перегляд книжкової та художньої виставки!

Тетяна Колєчкіна,
завідувачка відділу краєзнавства








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Творча осінь Валентина Карпова
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.autumn.ua