ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Бібліотека та Facebook


Фон

 

Бібліотека та Facebook

 

Сьогодні основне призначення веб-ресурсу бібліотеки – слугувати джерелом інформації, а призначення соціальної мережі – інтерактивне спілкування бібліотекаря з читачами та колегами.

У наш час соціальні медіа є невід’ємною складовою у діяльності будь яких установ і закладів, особливо тих, що спрямовані на роботу з людьми. З самим поняттям бібліотеки у пересічних користувачів перш за все виникають «традиційно-паперові» асоціації, або, як максимум, електронний каталог. Зіткнувшись з новою організацією користувач починає шукати її у соціальних мережах. Коли знаходить цікаву, естетично оформлену спільноту, що регулярно публікує оновлення, – це значно впливає на формування позитивного враження і бажання приходити до такої організації ще. Тому поширення бібліотечних заходів та діяльності бібліотеки в цілому за допомогою соціальних медіа стає дуже актуальним.

Присутність бібліотеки в соцмедіа – не данина моді, а необхідність викликана бурхливим розвитком сучасного інформаційно-комунікаційного простору. Саме завдяки соцмережам бібліотека публікує новини, комунікує з читачами, поширює фото та відеоматеріали.

Робота з фейсбуком полягає не тільки в оперативному розміщенні новин, а й в постійній підтримці зв’язку з користувачами. Оперативні відповіді формують привабливий образ співробітників бібліотеки як професіоналів своєї справи.

Завітайте на наші сторінки, отримуйте найсвіжіші новини «з перших рук»:

https://www.facebook.com/ounb.kirovohrad/

https://www.facebook.com/КнигоСвітОбласна-універсальна-наукова-бібліотека-імДЧижевського-198718157388281/?epa=SEARCH_BOX

Бородавкіна Анна,
бібліотекар відділу соціокультурної діяльності








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Бібліотека та Facebook
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua