ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Бібліотека та соціальні мережі


Фон

 

Бібліотека та соціальні мережі

Ми бібліотекарі, фахівці своєї справa

Ми віримо в те, що кожний може покращити країну через сферу своєї діяльності. Треба просто брати і робити те, що вмієш і можеш. Не тільки заради себе, а й заради середовища, в якому живеш. Не тікати, щоб збудувати навколо себе новий світ і поставити огорожу, а впливати на своє оточення.

От, наприклад, книга. Через книгу можна змінити країну. Тому ми так активно популяризуємо читання. Щоб нація стала трішечки щасливішою та почала цінувати себе. Бо воно ж як працює: прочитав щось цікаве та пізнавальне, і все, світ став кращим.

Певний сенс з’являється, хочеться жити та цінувати кожну мить.

У наш час майже у всіх є доступ до інтернету, але він ніколи не замінить книгу. Бібліотеки потрібні, тому що в них зберігається література, яка навчає нас жити, розширює кругозір, впливає на емоційний стан людини.

Книга – не лише джерело знань, а й основа духовності, якої так не вистачає тепер.

Бібліотека з Вами, щоб допомогти Вам розвиватися і взаємодіяти з вашою спільнотою через наші онлайн-послуги, інтерактиви, віртуальні та книжкові виставки та багато іншого. Відкрийте для себе широкий спектр безкоштовних онлайнових заходів. Слідкуйте за новинами у соціальних мережах та чекаємо на ВАС у нашій книгозбірні.

• Facebook

• twitter

• блог

• Інстаграм

• Книгосвіт

Бородавкіна Анна, бібліотекар








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Бібліотека та соціальні мережі
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua