ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон БУДИНОК КІЛЬКОХ АРХІТЕКТОРІВ


Фон

 

БУДИНОК КІЛЬКОХ АРХІТЕКТОРІВ

30 липня 2020 року о 11.00 в рамках Краєзнавчих студій відбудеться презентація книги „Будинок кількох архітекторів”. Видання упорядкували краєзнавці Володимир Поліщук, Сергій Невесьолов та інженер-будівельник Валентина Сємічова.

У Кропивницькому є більше двох десятків будівель, споруджених у ХІХ столітті та на початку ХХ століття, які за час свого існування збільшилися в об’ємах добудовами зі сторони головних фасадів, що розміщені на червоній лінії забудови вулиці, або ж виросли у висоту надбудовами (другим, третім поверхом чи мансардою). Саме такі добудови найбільш значущих об’єктів в історії міста і спробували зібрати автори у своєму виданні.

У книзі використані документи, які зберігаються у Державному архіві Кіровоградської області та в обласному краєзнавчому музеї, а також фотографії з колекцій Ю. Тютюшкіна, В. Кривенка та А. Губенка.

Захід відбудеться у відділі краєзнавства (ІІІ поверх) обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

БУДИНОК КІЛЬКОХ АРХІТЕКТОРІВ
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua