ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Про новинки на бібліотечній сторінці в інстаграм


Фон

 

Про новинки на бібліотечній сторінці в інстаграм

ОУНБ ім. Д.І. Чижевського приєдналася до всесвітнього руху в інстаграм #bookfacefriday, що покликаний популяризувати паперові видання книг.

Зародився букфейс у Нью-Йоркській публічній бібліотеці, співробітники якої почали публікувати в інстаграм фото, де обличчя моделей або їхні фігури – бібліотекарів і читачів – стають ніби продовженням обкладинки книг, що відмінно вписуються в загальну атмосферу кадру.

Наразі під хештегом #bookfacefriday налічується майже 90 тисяч світлин і в ролі моделей тут уже не тільки дорослі чи діти, а й тварини навіть. Неформальний девіз цього руху: чим більш неочікуване рішення для кадру – тим краще!

До того ж, аби отримати вдалий кадр часто доводиться працювати цілою командою – модель, фотограф, і важлива роль відводиться людині, яка триматиме книгу.

Букфейс-світлини плануємо виставляти щоп'ятниці на сторінці бібліотеки в інстаграмі, перше фото із цієї серії уже є в профілі. Тож запрошуємо приєднуватися до цього руху і наших користувачів, а також пропонуємо підібрати власний бібліотечний хештег для таких фото.

Козакова Ірина,
бібліотекар
ОУНБ ім. Д.І. Чижевського








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Про новинки на бібліотечній сторінці в інстаграм
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua